Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Warehouse Hotel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Warehouse Hotel

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Bij het Warehouse Hotel zie je het boomschors nog op de houten planken zitten. Of zie je een designkeuken gemaakt van een oude werkbank en olievaten. Eigenaar en uitvinder Taco houdt ervan om de verschillende Warehouse Hotel locaties in Amsterdam-Noord te ontwerpen en op te bouwen uit gebruikte materialen.

De jonge, creatieve ondernemer, die vroeger een verhuisbedrijf had, begon unieke meubels en materialen te verzamelen die mensen weggaven bij hun verhuizing. Taco waardeert allerlei materialen, van oude klokken, gereedschappen tot deuren, op naar een nieuw ontwerp.

Het Warehouse Hotel maakt reizen met een groep vrienden tot een voordeel. Niet meer met een groep op een kleine hotelkamer zitten. De industriële Warehouses bieden de ruimte om tijd met vrienden door te brengen. Op elke locatie is een grote gemeenschappelijke ruimte om te koken, eten en het spelen van spellen.

https://www.warehousehotel.nl/

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Papaverweg 18B
1032 KJ
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.