Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van YoungGangsters - Gangsters Paradise - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

YoungGangsters - Gangsters Paradise

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

YoungGangsters maakt filmisch expressief en zeer fysiek locatietheater. YoungGangsters is een regiecollectief bestaande uit Lotte Bos en Annechien de Vocht. YounGangsters belicht, door middel van filmische voorstellingen, elke keer een andere kant van het thema geweld.

Het reizende locatietheater van YoungGangsters trekt de komende jaren langs festivals en steden. Ze strijken neer in de stad, creëren een buzz, verwelkomen nieuw en bekend publiek, spelen hun voorstelling, drinken met z’n allen na afloop lokaal gebrouwen bier, en trekken weer verder. Om het werk zichtbaar en toegankelijk te maken, bouwen ze een uniek Gangster-theater; een arena die langs alle mogelijke locaties in Nederland kan reizen. Op het stadsplein, de parkeergarage of het voetbalveld. Herkenbaar en uitnodigend. Een schouwburg in pop-up-style. Een warm welkom voor iedereen. Een spannende ervaring. Met GangstersParadise krijgen de voorstellingen een extra dimensie en wordt de publiekservaring versterkt.

http://www.younggangsters.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Eerste Nassaustraat 6-2
1052 BD
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.