Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zonnepark Avri - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Zelfstroom Zelfstroom Duurzame energie
Zon Exploitatie Nederland Zon Exploitatie Nederland Duurzame energie
Bethanie Bethanie Maatschappelijke projecten
Biologische Boerderij Veld en Beek Biologische Boerderij Veld en Beek Maatschappelijke projecten

Zonnepark Avri

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Van stortplaats naar zonnepark

Avri bouwt een groot zonnepark, waar inwoners en bedrijven uit de omgeving in kunnen participeren. Het heeft een oppervlakte van bijna 12 hectare (18 voetbalvelden) en levert zo’n 9.000.000 kWh per jaar op. Dit staat gelijk aan het energieverbruik van 2.680 huishoudens.

Avri bouwt het park omdat ze duurzaamheid belangrijk vindt. Als overheidsbedrijf wil het ook een voorbeeld geven in het realiseren van een duurzame samenleving. Daarom is het park gebouwd op de oude stortplaats van Avri, aan de A15 bij Geldemalsen.

Met het bouwen van het zonnepark levert Avri een belangrijke bijdrage aan de doelstellingen van het Energieconvenant Regio Rivierenland. Volgens dit convenant moet in 2020 10% van de in Regio Rivierenland verbruikte energie regionaal opgewerkt worden.

http://www.avri.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Meersteeg 15
4190 CG
Geldermalsen

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.