Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer

Zorg (Sociale economie)

Aan de Erasmusweg 137 in Hoogezand wordt in het voormalige schoolgebouw van het Aletta Jacobs College een nieuw gezondheidscentrum gevestigd; het Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer. Jarenlang is er door initiatiefnemers hard gewerkt aan het interesseren van zorgverleners, het rondkrijgen van de financiering en het met de gemeente afspraken maken over de aankoop van het voormalige schoolgebouw. Uiteindelijk wordt hier aan de patiënten van vijf huisartsenpraktijken zorg verleend door een multidisciplinaire integrale samenwerking in en vanuit een gezamenlijk gebouw.

https://www.mch-s.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Erasmusweg 137
9602 AD
Hoogezand

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.