Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van K3Delta - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
HVC HVC Duurzame energie
IE-Hartel 2 IE-Hartel 2 Duurzame energie
KiesZon KiesZon Duurzame energie
LEDsEnable LEDsEnable Duurzame energie

K3Delta

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Sinds 1928 heeft het familiebedrijf K3Delta kennis en ervaring in het verantwoord winnen van zand en grind. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een multidisciplinaire speler in de grondstoffenmarkt, waarin gebiedsontwikkeling een centrale rol vervult.

“Ons werkterrein is de achtertuin van de mensen die er nu wonen, maar ook de leefomgeving van de toekomst.” Met deze gedachte richt K3Delta haar gebieden duurzaam en zorgvuldig in. Dat begint al aan de tekentafel: de inrichting van een project moet het toekomstbeeld van het gebied en haar gebruikers weerspiegelen.

Zonneweide Lingemeren in Echteld is daar een goed voorbeeld van. In Echteld realiseert K3Delta het natuurgebied Lingemeren, onder andere door het creëren van waterplassen. Dit gebeurt door het winnen van zand en grind met een elektrische zandzuiger. Met ruim 4600 zonnepanelen wekt K3Delta genoeg energie op om de zandzuiger zelfvoorzienend te maken. Een unieke innovatie, waarmee ze werken aan een nog schonere omgeving en toewerken naar een CO2-neutrale bedrijfsvoering.

http://www.k3delta.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Rondweg 29-33
6515 AS
Nijmegen

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.