Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gezinshuis De Kade - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Gezinshuis De Kade

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

Gezinshuis De Kade is een gezinshuis in het centrum van Zutphen, met een aantal beschermd-wonen locaties.

In het gezinshuis wonen vijf kinderen. De kinderen kunnen om verschillende redenen niet bij hun eigen ouders wonen. Zij leiden in De Kade een zo gewoon mogelijk gezinsleven. Ze gaan naar school, kunnen met vriendjes spelen, hebben een eigen slaapkamer en kiezen hun eigen sport en hobby’s. De gezinsouders bieden gezelligheid, veiligheid en zijn verantwoordelijk voor de opvoeding. Ze zorgen voor een duidelijk dagritme en begeleiden kinderen bij het spelen, zelfstandig worden en het vergroten van zelfvertrouwen. Een team van professionele hulpverleners ondersteunt hen hierin.

Vlakbij het gezinshuis bouwen (jong)volwassenen aan hun eigen thuis. Dat doen ze in een eigen appartement. Bewoners kunnen altijd binnenstappen in het gezinshuis. Er is ondersteuning bij het voeren van een eigen huishouden, omgaan met geld, het aangaan van gezonde relaties, het vinden van zinvolle vrijetijdsbesteding. De zorg past bij de behoefte van de bewoners.

https://www.gezinshuisdekade.com/

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Hobbemakade 63
7204 BL
Zutphen

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.