Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Form'Anim - MosaïCultures - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Federatie Zelforganisaties in Vlaanderen Federatie Zelforganisaties in Vlaanderen Maatschappelijke projecten
Fondation Micheline Fondation Micheline Maatschappelijke projecten
Formaat vzw Formaat vzw Maatschappelijke projecten
Foyer Saint Augustin 	asbl Foyer Saint Augustin asbl Maatschappelijke projecten

Form'Anim - MosaïCultures

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Form’anim werd in 1997 opgericht in Seraing. Het is een vereniging met verschillende partners die samen strijden tegen sociale uitsluiting. De vzw spitst haar activiteiten toe op hulpverlening aan nieuwkomers: asielzoekers, mensen zonder papieren of personen die naar België komen in het kader van gezinshereniging. Met verschillende projecten bevordert de vereniging hun opvang en integratie, via taallessen, sociale integratie, psychologische bijstand, multicultureel volwassenenonderwijs of kinderopvang. “We streven naar een brede totaalopvang, zonder de mensen van de buitenwereld af te sluiten, maar juist door te werken aan hun integratie en zelfstandigheid”, aldus Michèle Simon, directeur van Form’anim. MosaïCultures is een vzw die ontstaan is uit Form’anim. Via die vzw heeft Triodos Bank de Form’Anim een krediet verleend om een pand in de volkswijk van Seraing te kopen voor haar activiteiten.

http://www.formanim.be

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Rue du Papillon
4100
Seraing
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.