Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Autre Chose - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Be Positive Be Positive Natuurvoeding
Beendhi Beendhi Natuurvoeding

Autre Chose

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De biowinkel ‘Autre Chose’ in Rixensart biedt zijn klanten een ruim gamma biologische en natuurlijke producten aan. Naast gezonde en lekkere voeding verkoopt ‘Autre Chose’ ook natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Eric Van Essche is landbouwingenieur en sinds 1998 eigenaar van de winkel: “Elk jaar komen er 10% klanten bij. Voor mij is het duidelijk dat de toekomst is weggelegd voor natuurlijke, biologische waar geen chemische kunststoffen aan te pas komen.” Triodos Bank heeft de inrichting en de voorraad van de winkel gefinancierd.

http://www.autre-chose.be/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Avenue Kennedy 1
1330
Rixensart
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.