Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kaasmakerij Karwij - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Hofwebwinkel Hofwebwinkel Natuurvoeding
Il Sogno Il Sogno Natuurvoeding
Lindenhoff Lindenhoff Natuurvoeding

Kaasmakerij Karwij

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Kaasmakerij Karwij in Rolde verwerkt al meer dan 30 jaar biologische melk tot ambachtelijke regionale zuivelproducten onder het merk Drentse Aa zuivel. Oorspronkelijk gekarnde karnemelk in glazen fles en de op pot gerijpte standyoghurt Yogarde zijn de populairste producten. Naast biologisch en regionaal, is Kaasmakerij Karwij ook duurzaam door de winning van energie met zonnepanelen en het gebruik van statiegeldglas als verpakking. Door het gebruik van glas blijft de echte smaak van de producten gewaarborgd en wordt het milieu het minst belast. Op 1 oktober 2017 is het bedrijf overgenomen door Yuri Blanken en Desiree Cossee. Met hun bedrijf Craft Dairy specialiseren en bouwen zij het bedrijf, met behoudt van kwaliteit, ambachtelijkheid en herkomst verder uit.

http://www.drentseaazuivel.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Hunebedweg 4
9451 AP
Rolde

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.