Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Thúskomme - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Testa Omega-3 Testa Omega-3 Natuurvoeding
The Dutch Weed Burger The Dutch Weed Burger Natuurvoeding
Urban Cacao Urban Cacao Natuurvoeding
Willem & Drees Willem & Drees Natuurvoeding

Thúskomme

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Thúskomme zou je een Fries geïnspireerd restaurant kunnen noemen. De ondernemers hebben het liever over het Thúskomme-gevoel. Het is een restaurant, maar ook een café. Er is ruimte om in je eentje een kop koffie te drinken en een boek te lezen, maar ook om te borrelen met vrienden. Het is een plek waar buurt, cultuur en lekker eten en drinken bij elkaar komen. Dit wordt allemaal zo duurzaam mogelijk uitgevoerd; lokale en biologische producten, zonne-energie, EKO-keurmerk. Ook geeft Thúskomme ondernemers, buurtbewoners en kunstenaars een podium.

http://thuskomme.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Batjanstraat 1-a
1094 RC
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.