Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Natuurfontein - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Natuurfontein

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

Natuurfontein is een Groene BuitenSpeelOrganisatie, die als doelstelling heeft onze kinderen via vrije tijd, buitenzijn en bewegingswijs jeugdherinneringen te laten creëren. Ze te begeleiden naar “de kinderen van de toekomst”.

De 21e eeuw is een spannende nieuwe tijd waarin de lerende samenleving centraal staat en alles met elkaar continue in verbinding is. Informatie is overal en onuitputtelijk. Hoe haal je daar de meerwaarde uit? Beleven, ervaren en inspelen op de continue veranderende omgeving van, zowel het kind, de ouder als wel de dan geldende organisatie is het uitgangspunt van de kijk van Natuurfontein op deze nieuwe generatie. Hoe kunnen zij ze daarop voorbereiden? Door meer te zijn dan een “standaard BSO”. Het coachen en inspireren van deze bijzondere kinderen doen ze voornamelijk met behulp van hun drie pijlers, namelijk: 1. Leren vanuit (en in) natuur. 2. Hoe word ik een echte Stadvinder? 3. Het coachen van de ontwikkeling van het innerlijke kind.

De samenwerking met Triodos maakt het mogelijk om de ambitie: "De Groene Vlek" verspreiden waar te maken. Natuurfontein zal in 2018 nog 2 vestigingen openen in Amsterdam en zijn in de voorbereiding voor een Franchise-versie.

https://natuurfontein.nl/

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Westerpark 1a
1013 RR
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.