Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Food Vibrations - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Fam. van Dam Fam. van Dam Biologische landbouw
Familie Sloetjes Familie Sloetjes Biologische landbouw
Frytsjam Frytsjam Biologische landbouw
GAOS GAOS Biologische landbouw

Food Vibrations

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Food Vibrations is het landbouwbedrijf van de familie Akkermans. Het bedrijf is gelegen in Sint-Annaland op het eiland Tholen. Op ongeveer 60 hectare worden verschillende akkerbouwgewassen geteeld. Daarnaast is op kleine schaal de teelt van gewassen voor natuurlijke kleurstoffen opnieuw opgepakt. In 2017 is het ouderlijk bedrijf overgenomen en tevens het besluit genomen om te schakelen naar een biologische bedrijfsvoering.

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Kleine Dijk 2
4697 RD
Sint-Annaland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.