Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Carré - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting IJ Producties Stichting IJ Producties Kunst en cultuur
Stichting Incubate Stichting Incubate Kunst en cultuur

Stichting Carré

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Ateliers Tilburg biedt ruimte aan kunstenaars in de ruimste zin van het woord. De stichting beeheert en verwerft atelierruimtes voor (professionele) kunstenaars en creatieven uit Tilburg en omgeving. De locatie Carré is veruit het grootste pand met zeker 90 kunstenaars in atelier.

Cultuur neemt in Tilburg een belangrijke plaats in. De stad telt zeven kunstvakopleidingen en is alleen al om die reden een broedplaats voor nieuw talent. Om deze kunstenaars te faciliteren is ruimte nodig waarin kunstenaars kunnen werken, repeteren, experimenteren, elkaar ontmoeten en inspireren.

In de verschillende panden, waaronder Carré, zit een grote diversiteit aan kunstenaars, ontwerpers en makers die de stad Tilburg verrijken.

http://www.atelierstilburg.nl/carre.php

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Carré 32
5017 JE
Tilburg

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.