Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Het Volle Pond - biologische winkel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Heerlijk Heerlijk Natuurvoeding
Hofwebwinkel Hofwebwinkel Natuurvoeding
Il Sogno Il Sogno Natuurvoeding

Het Volle Pond - biologische winkel

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Het Volle Pond bestaat inmiddels 40 jaar. De winkel heeft een hele ontwikkeling doorgemaakt, van kleine natuurwinkel waar alles nog zelf gemaakt en ingeschept werd, tot een middelgrote winkel met een breed assortiment. Dat assortiment bestaat uit verse groente en fruit, brood, zuivel, vlees en andere kruidenierswaren. Alles van biologische of biologisch-dynamische kwaliteit en als het kan uit de regio.

In de winkel werken enthousiaste, vakbekwame mensen met kennis van voeding. Het Volle Pond organiseert proeverijen en andere informatieve bijeenkomsten met betrekking tot een duurzame levenswijze.

http://hetvollepond.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Houtkampstraat 58
7001 EC
Doetinchem

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.