Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Mr. & Mrs. Watson - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Mr. & Mrs. Watson

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Met lekker eten de wereld veranderen, dat is de droom van Mr. & Mrs. Watson, een plant-based food bar in Amsterdam. De keuken is er volledig plantaardig en voornamelijk biologisch. Op tafel vind je kleurrijk gevulde borden, met huisgemaakte “kaas”, romige “eier”-salade, bijzondere groentebereidingen, ovengerechten, verse taart. Kortom; comfort-food met een culinaire twist. Plantaardig eten wordt niet voor niets steeds populairder. De ondernemers ontdekken steeds meer dat dit een gemakkelijke, effectieve en ook zeer lekkere manier is om zelf positieve invloed te hebben op de omgeving. Het klimaat, dierenwelzijn, gezondheid en honger in de wereld zijn allemaal issues die nauw verbonden zijn met onze eetgewoonten. Mr. & Mrs. Watson wil bijdragen aan een cultuuromslag in de Amsterdamse horeca, door plantaardig eten aantrekkelijk en toegankelijk te maken voor het grote publiek.

http://watson.bar/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Linnaeuskade 3H
1098 BC
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.