Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stena Realty - Eisenhowerlaan - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stena Realty - Eisenhowerlaan

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Duurzame transformative kantoor naar wonen

Stena Realty is sinds 1987 actief op de commerciële vastgoedmarkt. Sindsdien is haar portefeuille in Nederland aanzienlijk gegroeid en heeft zich tevens uitgebreid over 5 Europese landen en de Verenigde Staten. Een omvangrijke internationale vastgoedportefeuille brengt ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid met zicht mee. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van de strategie. Stena Realty streeft in haar portefeuille naar een lage CO2 uitstoot, waarbij minimaal gemiddeld een energielabel B de ambitie is.

In 2017 heeft Stena Realty een kantoorgebouw aan de Eisenhowerlaan 156 in Den Haag duurzaam getransformeerd naar 19 appartementen. Marktonderzoek, de gunstige ligging en ontwerpmogelijkheden hebben de doorslag gegeven voor een herontwikkeling naar wonen. De appartementen zijn voorzien van een energielabel A. Stena kiest hiermee voor een duurzame en lange termijnoplossing.

http://stenarealty.com/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Eisenhowerlaan 156
2517 KP
Den Haag

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.