Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zelfstroom - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Zon Exploitatie Nederland Zon Exploitatie Nederland Duurzame energie
Zonnepark Avri Zonnepark Avri Duurzame energie

Zelfstroom

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Zelfstroom vindt dat iedereen moet kunnen kiezen voor energie van de zon. Daarom kun je bij Zelfstroom zonnepanelen kopen en huren. Door te huren profiteren klanten van duurzame energie, zonder te betalen voor een zonnestroomsysteem en de installatie ervan. Het doel is een fossielvrij Nederland.

http://www.zelfstroom.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Statenlaan 14
5223 LA
's-Hertogenbosch

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.