Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kooilust - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Kooilust

Zorg (Sociale economie)

Woonzorgboerderij voor volwassen met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek.
Het buitengebied tussen Maas en Waal is definitief in de harten gesloten van Manon Reijnen en Marc van Asseldonk, de initiatiefnemers van Kooilust. Gelegen in dit rivierenland, geeft Kooilust de mogelijkheid en rust aan de deelnemers en bewoners van deze zorgboerderij om hun eigen talenten en dromen te ontwikkelen. De zorgboerderij biedt dagbesteding, woonzorg en ambulante begeleiding en opleidingsondersteuning aan deelnemers met een psychiatrische achtergrond. De begeleiding bestaat uit een hecht team dat -naast een ruime professionele ervaring in de zorg en psychiatrie-, beroepsmatige en didactische kennis heeft van creatieve, sportieve, muzikale en technische vaardigheden. Met bovenal veel passie voor het werk. Naast het brede aanbod van creatief ambachtelijke activiteiten en leerwegen, biedt Kooilust ook activiteiten met paarden. De eigen rijhal is dan ook geen overbodige, maar zeer gewaardeerde luxe, waar ruiters met of zonder beperking zich van harte welkom voelen.

http://www.kooilust.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Weteringstraat 3
6659 KM
Wamel

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.