Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van La Braise - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

La Braise

Zorg (Sociale economie)

In het dagcentrum ‘La Braise’ herstellen volwassenen van 16 tot 45 die een schedelletsel of hersenschade opliepen maar die nog de nodige capaciteiten hebben voor een zelfstandig sociaal of professioneel leven. Tijdens en proefprogramma van 12 weken wordt een balans opgemaakt van ieders capaciteiten, zowel op verstandelijk vlak als op het vlak van gedrag. Op basis van neuropsychologische testen en concrete situaties bepaalt het team in hoeverre elke volwassene in aanmerking komt voor het vervolgprogramma voor cognitieve revalidatie, dat focust op sociale en familiale reïntegratie. Daarna kan een module volgen voor socio-professionele reïntegratie waarin het team op zoek gaat naar nuttige activiteiten of een baan. Elke programmaonderdeel beslaat zes maanden. De maximale duur van een volledig programma is drie jaar. Het omvat altijd concrete taken uit het dagelijkse leven. Iedereen krijgt ook individuele therapie. Voor de opstart van dit nieuwe project heeft Triodos Bank een aangepaste financiering verleend.

http://www.labraise.org/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
c/o Rue de la Vigne 56
1070
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.