Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van MK2 Cinémas - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
M11 bvba M11 bvba Kunst en cultuur
MANUFACTURA SPRL MANUFACTURA SPRL Kunst en cultuur
Mazy Culture SCRL Mazy Culture SCRL Kunst en cultuur
Muziekclub 4AD Muziekclub 4AD Kunst en cultuur

MK2 Cinémas

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het in 1974 door Marin Karmits opgerichte familiebedrijf vormt de kroon aan de wereldwijde auteurscinéma, en wordt vandaag geleid door zijn zonen Nathanaël en Elisha Karmitz. mk2 verdedigt kwaliteitsfilms en creëert locaties voor creatieve ontdekkingen. In zijn zalen wil mk2 het beste van de wereldcinema aanbieden aan alle publiekstypes. Aan de hand van evenementen, opleidingen en masterclasses wil het toeschouwers helpen diezelfde cinema te begrijpen. De mk2-bioscopen trachten altijd samen te werken met lokale actoren en zoeken populaire of opkomende wijken op, waardoor ze een essentiële hoeksteen worden van het lokale culturele leven.

Triodos heeft deelgenomen aan de financiering van de acquisitie van de uitbating en de werken aan de nieuwe mk2-bioscoop Bastille Faubourg Saint-Antoine in Parijs.

http://www.mk2.com/salles/mk2-bastille-beaumarchais-fg-st-antoine

http://www.mk2.com/salles/mk2-bastille-beaumarchais-fg-st-antoine

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
rue du Faubourg Saint-Antoine 5
75011
Paris
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.