Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Solidagro vzw

Microfinanciering (Sociale economie)

Solidagro is een niet-gouvernementele organisatie (ngo) die de armste boerenfamilies steunt in Bolivia, West-Afrika (Senegal, Gambia, Mali en Burkina Faso) en de Filipijnen. Samen met 22 lokale partnerorganisaties werken ze aan een betere voedsel- en watervoorziening voor boeren in afgelegen gebieden. Ze stimuleren de lokale landbouwproductie zodat meer dan 250.000 boeren zelf kunnen voorzien in hun eigen voedsel en water.
Triodos financiert de aankoop en renovatie van hun kantoorgebouw.

www.solidagro.be

Microfinanciering

Sinds 1994 is Triodos Bank actief als investeerder in de microfinancieringssector in ontwikkelingslanden, Centraal-Azië en Oost-Europa. Via een aantal gespecialiseerde fondsen financiert zij microfinancierings- instellingen die op hun beurt kredieten en spaar- en verzekerings- producten aan lage inkomensgroepen bieden.

Adres:
Mercatorstraat 81
9100
Sint-Niklaas
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.