Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Alveus SCRL - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Y-dress Y-dress Winkels Non-food
3D Consulting 3D Consulting Professionele diensten
Architecten Atelier Archi4 Architecten Atelier Archi4 Professionele diensten
Arpège-Prélude Arpège-Prélude Professionele diensten

Alveus SCRL

Professionele diensten (Sociale economie)

Alveus is een cvba met sociaal oogmerk met als doel om ecologische, ethische uitvaarten te promoten en organiseren tegen een eerlijke prijs. Het bedrijf biedt een kwaliteitsvolle service met respect voor de overledene en zijn familie in een ecologisch totaalconcept: bijzondere aandacht voor het aanbod van kisten, urnes en lijkwaden (ecologische en fairtradematerialen, kort circuit, strenge selectie van leveranciers, ambachtelijk), het eerste funerarium in een voorbeeldgebouw. Triodos Bank financierde de installatie van dit funerarium.

http://www.alveus.coop/fr/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Chaussée d’Alsemberg 1159
1180
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.