Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Gentse Voorhaven - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Aquafin Aquafin Duurzaam vastgoed
Bemap Immo Bemap Immo Duurzaam vastgoed
ECJ Invest SA ECJ Invest SA Duurzaam vastgoed
EPE - Mundo-J EPE - Mundo-J Duurzaam vastgoed

De Gentse Voorhaven

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Locus Development is een vastgoedpromotor die zich haast exclusief toewijdt aan de herontwikkeling van de wijk De Muide in de Gentse Voorhaven. We financieren de verwerving van Loods 20, een geklasseerde voormalige hangar die zal omgebouwd worden tot enerzijds kantoorruimte en anderzijds een vijftigtal woningen. Naast de historische en energetische kenmerken van het gebouw, vormen de herwaardering van de wijk en de sociale diversiteit belangrijke elementen in dit project.

http://www.loods23.be/nl/

http://www.loods23.be/nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
New York straat 6
9000
Gent
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.