Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Pribofarm - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Pluimveebedrijf de Buijserd Pluimveebedrijf de Buijserd Biologische landbouw
Randijk Bamboe & Hoveniers Randijk Bamboe & Hoveniers Biologische landbouw
Raspberry-Maxx Raspberry-Maxx Biologische landbouw

Pribofarm

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Pribofarm is een echt gezinsbedrijf. Niet alleen de ouders, ook de 4 kinderen zijn regelmatig in de stallen te vinden. Pribofarm houdt op een biologische manier 130 zeugen gesloten. Dit houdt in dat alle biggen die er geboren worden, ook daar blijven tot ze geslachtsrijp zijn. Alle varkens kunnen binnen in het stro liggen. Ook kunnen ze naar buiten, zo veel en zo lang ze maar willen.

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
D.H. Vinkersweg 1
9678 TG
Westerlee

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.