Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Fromagerie Kef - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ekoplaza Zaandam Ekoplaza Zaandam Natuurvoeding
Frites uit Zuyd Frites uit Zuyd Natuurvoeding
Frozen Dutch Frozen Dutch Natuurvoeding
GYS Utrecht GYS Utrecht Natuurvoeding

Fromagerie Kef

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Kef beweegt mee met de seizoenen. Het assortiment wisselt voortdurend omdat ze ervoor kiezen om enkel kazen te voeren die op dat moment op hun best zijn. Kef verkoopt bijzondere, meest rauwmelkse kazen van doorgaans kleine producenten. Hoofdzakelijk uit Frankrijk en Nederland. Het team besteedt veel zorg aan de kaas en kan je er alle verhalen en details over vertellen.

Wanneer een kaasmaker met rauwe melk werkt, wordt de melk direct op het bedrijf verwerkt. Dit zorgt voor een kleinschalig karakter. Omdat de melk niet wordt verhit behoudt deze al haar eigenschappen, wat de smaak van de kaas ten goede komt. Deze kaas heeft een andere rijping, de nasmaak is langer en het is goed te proeven of de melkdieren buiten hebben gelopen. Op deze manier doen de seizoenen er toe en is dit de kaas die Fromagerie Kef het liefst aanbiedt.

http://www.abrahamkef.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Van der Pekplein 1
1031 GZ
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.