Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van ABP (Association Belgo-Palestinienne Wallonie-Bruxelles) - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Zephiros Zephiros Duurzame energie
Zonnepark Veurne Zonnepark Veurne Duurzame energie
AKSENT AKSENT Maatschappelijke projecten
Aimer Jeunes Aimer Jeunes Maatschappelijke projecten

ABP (Association Belgo-Palestinienne Wallonie-Bruxelles)

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

De Association Belgo-Palestinienne Wallonie-Bruxelles (ABP) is een vzw die werd opgericht in 1975 met als doel de promotie en verdediging van de rechten en cultuur van het Palestijnse volk zoals erkend door de VN. Ze vertrekt van het principe van pluralisme; een openheid naar alle fysieke en rechtspersonen maar uitsluiting van deze die een racistische ideologie of antisemitisme prediken. Het doel is tot een stabiele, evenwichtige, duurzame vrede te komen in de regio in het Midden-Oosten. Om dit doel te bereiken, is de vzw actief in verschillende domeinen: informatie verstrekken aan media, politieke actie (lobbyen), materiële en morele ondersteuning van Palestijnse organisaties en culturele uitwisseling. Ze richt zich expliciet op (het Franstalige gedeelte van) België om de problematiek ook hier aan te kaarten. De Nederlandstalige tegenhanger is de vzw Palestina Solidariteit. TBBE financierde de aankoop van een nieuwe hoofdzetel/verhuis naar Rue des Palais

http://www.association-belgo-palestinienne.be/

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Rue Stevin 115
1000

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.