Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Sustainer Homes - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Taxus Verduurzaming Taxus Verduurzaming Duurzaam vastgoed
Touchfit Touchfit Duurzaam vastgoed

Sustainer Homes

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Sustainer Homes is opgericht om architectuur duurzamer, flexibeler en toegankelijker te maken.

Gebouwen zijn verantwoordelijk voor ruim één derde van de wereldwijde CO2 uitstoot. De woningen en werkruimtes van Sustainer Homes stoten dankzij het modulaire bouwsysteem tenminste 90% minder CO2 uit dan een regulier gebouw van staal en beton. Alle Sustainer Homes zijn minimaal energieneutraal en wekken energie op met standaard inbegrepen zonnepanelen.

Daarbij specialiseert Sustainer Homes zich in het integraal ontwerpen van de klimaatsystemen. Zo gaan wooncomfort, persoonlijk ontwerp en duurzaamheid hand in hand.

https://www.sustainerhomes.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Europalaan 20
3526 KS
Utrecht

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.