Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Carinova Woonzorg

Zorg (Sociale economie)

Carinova is een grote regionale zorgorganisatie op het gebied van thuiszorg, woonzorg, huishoudelijke hulp en mantelzorgondersteuning. Carinova is actief in 11 gemeenten in de provincie Overijssel en Gelderland. In totaal bieden zo’n 3.500 medewerkers zorg en ondersteuning aan 12.800 cliënten.

Carinova Woonzorg biedt wonen en zorg op 12 locaties in diverse gemeenten, waarbij locatie Huize Salland in de gemeente Deventer ligt. Als zelfstandig wonen niet meer lukt, zijn cliënten welkom in een van de appartementen in Huize Salland. Iedereen woont in zijn eigen appartement binnen de woonzorglocatie. Zorg en begeleiding is altijd dichtbij, 24 uur per dag. Rondom Huize Salland ligt een parkachtige tuin, waar het heerlijk wandelen is.

http://www.carinova.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Sint Jozefplein 1
7415 EH
Deventer

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.