Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Het Blushuis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Herengracht 433 Herengracht 433 Duurzaam vastgoed
Hotel Roermond Hotel Roermond Duurzaam vastgoed
Huize Compostel Huize Compostel Duurzaam vastgoed

Het Blushuis

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het Blushuis is een project van Kadans TripleO Campus. Het is een bedrijfsverzamelgebouw en fungeert als hét verzamelpunt in Breda voor bedrijven uit de creatieve industrie. In het kantoorpand huizen veel verschillende bedrijven, van beginnende ondernemers tot bedrijven met al veel ervaring op hun naam. Het Blushuis is daarom een plek om kennis en ervaring met elkaar te delen.

In het bedrijfsverzamelgebouw in Breda is niet alleen geschikt om inspiratie op te doen bij andere ondernemers of bedrijven, het kantoorpand zelf is dat ook. Het Blushuis is gevestigd in de oude brandweerkazerne van Breda. Het pand heeft daardoor een verrassende en creatieve uitstraling.

http://blushuis.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Reduitlaan 33
4814 DC
Breda

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.