Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Antroposofisch Centrum Haarlem - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting Antroposofisch Centrum Haarlem

Zorg (Sociale economie)

Het antroposofisch centrum Haarlem biedt, na zijn voltooiing in juli 2018, plaats aan het therapeuticum Haarlem, het antroposofisch consultatiebureau en aan de antroposofische vereniging Haarlem. Met het centrum komt het ideaal om de antroposofie in Haarlem zichtbaar en herkenbaar te maken in vervulling.

De 4 huisartspraktijken worden ondersteund door 6 assistentes en 6 praktijkondersteuners. Daarnaast biedt het centrum plaats aan een fysiotherapiepraktijk, 3 psychologenpraktijken, een praktijk voor kunstzinnige therapie, muziektherapie en euritmietherapie. Tot slot is er nog een diëtiste werkzaam. Allen worden geïnspireerd door de antroposofie.

Het consultatiebureau verzorgt voor ruim 400 kinderen de jeugdzorg voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Onderscheidend daarbij is de aandacht voor de ontwikkeling van het kind, het belang van de warmte en een genuanceerd vaccinatiebeleid met veel aandacht voor de informed consent van de ouders.

Op de begane grond bevindt zich het informatiecentrum van de antroposofische vereniging en de grote zaal waar lezingen en workshops worden gehouden.

http://www.antroposofischcentrumhaarlem.info/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Prinsenbolwerk 3B
2011 MA
Haarlem

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.