Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Duurzame appartementen St. Nicolaasstraat - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Duurzame appartementen St. Nicolaasstraat

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

In dit project worden 4 appartementen aan de St Nicolaasstraat in de oude binnenstad van Amsterdam gerenoveerd. Deze woningen worden gebouwd volgens de laatste eisen van het Bouwbesluit; ze voldoen in leef- en milieuklimaat aan de moderne eisen.

Bouwen in de oude binnenstad is op zich al een uitdaging. In logistiek opzicht, om zo min mogelijk overlast aan omwonenden te bezorgen, en in bouwkundig opzicht, om aan de eisen van deugdelijkheid voor de omliggende bebouwing te voldoen.

De luxe appartementen zullen een bijdrage leveren aan het woonklimaat van de St. Nicolaasstraat. De straat is in ontwikkeling en stond tien jaar geleden nog bekend als een probleemwijk.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
St. Nicolaasstraat 32
1012 NK
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.