Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Driestroomhuis Eigen-Wijze

Zorg (Sociale economie)

In Driestroomhuis Eigen-Wijze wonen Ronald en Edith Smits samen met de kinderen. Hun passie ligt bij het begeleiden, ondersteunen en plezier hebben met kinderen die om de één of andere reden extra aandacht of ondersteuning nodig hebben. De kinderen vinden er een stabiele basis, waarin ieder op zijn of haar eigen wijze kan groeien.

De kinderen hebben allemaal een eigen plekje om zich terug te trekken, het leven speelt zich meestal af in de woonkeuken. Samen spelen, eten, knuffelen met de dieren, huiswerk maken, knutselen en koken. Op termijn kunnen kinderen de zelfstandig wonen training volgen in het appartement dat grenst aan het huis.

Ronald en Edith Smits bieden 24/7 opvang voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problemen tussen de 4 en 23 jaar. Ze zijn franchisenemer van Driestroom, waarmee de professionaliteit en juiste wijze van financiering geborgd zijn. Voor alle kinderen die er geplaatst worden wordt een persoonlijk begeleidingsplan geschreven. Dit wordt met ouders en begeleiders doorgesproken. Kinderen gaan naar school, stage of werk en brengen hun vrije tijd zinvol door met sport, hobby's of thuis.

http://www.gezinshuis-eigenwijze.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Donderbergweg 5
6611 KL
Overasselt

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.