Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van RVL826 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Project Hart van Oijen Project Hart van Oijen Duurzaam vastgoed
Purperreiger Purperreiger Duurzaam vastgoed
Residence Copes Residence Copes Duurzaam vastgoed
Ridderhofstad Hindersteyn Ridderhofstad Hindersteyn Duurzaam vastgoed

RVL826

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Alertfonds voor Jongeren is een vermogensfonds dat wereldwijd subsidie verstrekt aan kleinschalige projecten van jongeren die een eerlijkere en duurzamere wereld nastreven. Alertfonds steunt projecten op de gebieden van sociale en politieke participatie, milieu en duurzaamheid, emancipatie en seksuele rechten, vrede en dialoog, mensenrechten en mondiale rechtvaardigheid.

RVL826 is een studentencomplex dat door Alertfonds op basis van eerlijke huurovereenkomsten met volledige huurbescherming wordt verhuurd. De bewoners krijgen daar waar mogelijk is de vrijheid om hun leefomgeving naar eigen inzicht in te richten.

RVL826 is voor Alertfonds de meest geschikte manier om op een verantwoorde manier duurzaam en goed rendement op het vermogen te behalen. Dit rendement zal in de vorm van subsidies aan jongerenprojecten worden uitgekeerd.

http://alertfonds.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Rooseveltlaan 826
3526 BL
Utrecht

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.