Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Pijnenburg Holding Company - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Pijnenburg Holding Company

Zorg (Sociale economie)

Pijnenburg Holding Company heeft in Dordrecht een woonvoorziening gerealiseerd en in Drunen een gezondheidscentrum. Bij het wonen in een woonzorgvoorziening wordt het succes bepaald door de individuele, directe en persoonlijke benadering van de bewoners. Een (kleinschalige) woonzorgvoorziening moet leiden tot een hoogwaardig zorgaanbod.

Voor zorgprofessionals zijn huisvestingsvraagstukken vaak onbekend gebied. Bij de ontwikkeling en bouw van het gezondheidscentrum in Drunen zijn de zorgverleners ontzorgd, zodat zij zich maximaal kunnen focussen op hun medische werkzaamheden en patiënten. Op deze manier wordt de zorg toegankelijker en efficiënter.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Boxtelseweg 26
5261 NE
Vught

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.