Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zorghaven Woongroep - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Zorghaven Woongroep

Zorg (Sociale economie)

Zorghaven Woongroep is een particuliere organisatie die in een kleinschalige setting op unieke locaties woonzorg biedt aan ouderen. Zorghaven heeft locaties in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam-Hillegersberg, Dordrecht en Barendrecht. De visie is dat de eigen leefstijl en gewoonten van thuis zoveel mogelijk gehandhaaft blijven. Persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid zijn kenmerken die vanzelfsprekend zijn binnen de organisatie en door haar kleinschaligheid kan zij dit ook waar maken. Er is 24 uur per dag zorg en dienstverlening en er wordt een volledig pakket aan zorg aangeboden. Elke bewoner bepaalt zelf welke (zorg) diensten hij/zij wenst te gebruiken. Cliënten krijgen de garantie dat ze in hun appartement kunnen blijven wonen, ongeacht de (toename van de) zorgvraag.

http://www.zorghavengroep.org

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Oosthavenkade 56
3134 NX
Vlaardingen

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.