Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Raw Milk Company - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Randijk Bamboe & Hoveniers Randijk Bamboe & Hoveniers Biologische landbouw
Raspberry-Maxx Raspberry-Maxx Biologische landbouw
Ria Duiven en Ton Spijkerman Ria Duiven en Ton Spijkerman Biologische landbouw
Rietveldhoeve Rietveldhoeve Biologische landbouw

Raw Milk Company

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Raw Milk Company verkoopt ongepasteuriseerde biologische zuivel. In hun kleine zuivelfabriek maken ze rauwmelkse yoghurt, rauwmelkse kefir en hangop. De producten worden via verschillende winkels, boerenmarkten en webwinkels verkocht. Raw Milk Company levert ook aan verschillende biologische groothandels. Daarnaast verkopen ze de producten in hun eigen boerderijwinkel Melk & Honing.

http://www.rawmilkcompany.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Beuningerstraat 12
7587 LD
De Lutte

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.