Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van MUD Jeans - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kringloop Zeist Kringloop Zeist Winkels Non-food
Kringloopcentrum Altena Kringloopcentrum Altena Winkels Non-food
Miss Green Miss Green Winkels Non-food
Multi Ratio Multi Ratio Winkels Non-food

MUD Jeans

Winkels Non-food (Sociale economie)

Als 23-jarige ondernemer vertrok Bert van Son naar China om daar in de textielindustrie te werken. Hier zag hij de impact van ‘fast fashion’ op mens en milieu. Uiteindelijke richtte hij met zijn kennis en ervaring MUD Jeans op.

MUD Jeans werkt volgens de principes van circulaire economie. De nieuwe broeken zijn gemaakt van biologische katoen en gerecyclede MUD Jeans. Je kunt de broeken niet alleen kopen, maar ook leasen. MUD Jeans gelooft in gebruik in plaats van bezit. Zo kan de consument altijd met de tijd mee, met minimale impact op het milieu.

Met dit principe heeft MUD Jeans al meerdere awards ontvangen, waaronder de Sustainability Leadership Award, Change in Business Award en de PETA Vegan Award.

http://www.mudjeans.eu/

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Veluwezoom 32
1327 AH
Almere
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.