Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Palais Récup - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Nieuwe Keizersgracht 63 Nieuwe Keizersgracht 63 Duurzaam vastgoed
P.V. Martinez P.V. Martinez Duurzaam vastgoed
Parzival Wonen Parzival Wonen Duurzaam vastgoed
Platinaweg Platinaweg Duurzaam vastgoed

Palais Récup

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Zelfbouwhuis voor circulair wonen, ondernemen en ontmoeten

Palais Récup is een woon-werkhuis in de circulaire wijk ‘under construction‘ Buiksloterham in Amsterdam. Het huis is gebouwd van restanten van bouwprojecten en verouderde bouwwerken uit het hele land, veelal gevonden via Marktplaats. Het huis zit vol technologische experimenten op het gebied van watervoorziening, warmte en energie.

Zoals een regenzak die 6.000 liter regenwater opvangt voor een dakakker, wasmachine, groene gevels en de wc’s. Verwarming door een combinatie van ‘heat pipes’, een groot warmtevat en cv-pelletkachels. Een speksteenkachel met uniek fijnstoffilter in de schoorsteen, WTW (warmte terugwin), 24 zonnepanelen, etc.

Palais Récup biedt bijzondere woon- en werkplekken voor single-huishoudens en een ‘vrije ruimte’ voor initiatieven op het gebied van kunst en cultuur, ondernemerschap, educatie en ontmoetingen die aansluiten bij de circulaire ambitie van de wijk.

http://www.palaisrecup.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Monnikskapstraat 24
1032 LM
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.