Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gemeente Breda: verduurzaming gemeentelijk vastgoed - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Fitland Hotel Veghel Fitland Hotel Veghel Duurzaam vastgoed
Fort Isabella Fort Isabella Duurzaam vastgoed
Gemeente Katwijk Gemeente Katwijk Duurzaam vastgoed

Gemeente Breda: verduurzaming gemeentelijk vastgoed

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Gemeente Breda heeft een stevige ambitie op het gebied van duurzaamheid; in 2044 willen zij een CO2-neutrale gemeente zijn. Deze ambitie vraagt om een structurele en grootschalige aanpak, waarbij de gemeente zelf het goede voorbeeld geeft. De programmatische aanpak van het verduurzamen van het gemeentelijk vastgoed stimuleert burgers en bedrijven om energie te besparen en duurzame energie op te wekken.

Gemeente Breda sluit met een realistische en kosten efficiënte aanpak aan bij het meerjaren onderhoudsplan van de gemeente en maakt afspraken met de huurders over hun energiebesparing. Met deze aanpak worden de doelstellingen van het energieakkoord gehaald en een energie- en CO2-besparing gehaald van 40%.

http://www.breda.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ
Breda
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.