Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ariane Gestco - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
ADN Architectures ADN Architectures Milieutechnologie
AOP Wavre AOP Wavre Milieutechnologie
Be.passive asbl Be.passive asbl Milieutechnologie
Bond Beter Leefmilieu Bond Beter Leefmilieu Milieutechnologie

Ariane Gestco

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Ariane Gestco is een vastgoedbedrijf dat het gebouw bezit waarin zich de Cameleon winkel in Sint-Lambrechts-Woluwe bevindt. Dit is het eerste gebouw in Europa volgens de Eco-normen dat ook beschouwd wordt als "voorbeeldgebouw voor wat betreft energie en ecologie" van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Om van dit vastgoed een duurzaam gebouw te maken , heeft Cameleon zich geëngageerd op 5 gebieden: de keuze van materialen, de biodiversiteit, de locatiekeuze, het ontwerp en het energieverbruik. Triodos Bank heeft dit voorbeeldgebouw geherfinancierd samen met BNP Paribas Fortis.

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Avenue Ariane 15
1200
Bruxelles
Belgium

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.