Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vreedenhoff - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Vreedenhoff

Zorg (Sociale economie)

Vreedenhoff is een kleinschalig woon-, zorg- en activiteitencentrum voor ouderen. Eigenlijk een verpleeghuis, verzorgingshuis en bejaardenhuis in één. Er wonen mensen met lichte en zwaardere zorg- en ondersteuningsvragen, waarbij somatische, psychogeriatrische of psychiatrische problemen aan de orde kunnen zijn. Ook is er de mogelijkheid een appartement te huren rondom het terrein van Vreedenhoff. Dit heet tegenwoordig Scheiden Wonen Zorg. Deze drie vormen onder één dak is al bijzonder, maar er wonen ook nog 5 studenten tussen de 17 en 25 jaar in Vreedenhoff.

Vreedenhoff wil het gezelligste huis van Arnhem zijn: een plek waar mensen met plezier wonen. Een plek vol uiteenlopende activiteiten en waar verschillende mensen elkaar graag ontmoeten. Een plek waar mensen met plezier even langskomen.

https://www.vreedenhoff.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Esperantolaan 2
6824 LV
Arnhem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.