Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Cicero Zorggroep

Zorg (Sociale economie)

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende zorgaanbieder in Zuid-Limburg. Ze ondersteunen ouderen en mensen met een beperking om hun leven zinvol en zo zelfstandig mogelijk vorm en inhoud te geven.

Cicero doet dit op een duurzame manier en met respect voor mens en omgeving. De 1.800 medewerkers en 800 vrijwilligers werken vanuit de kernwaarden ‘vriendelijk, vertrouwd en vakkundig’. Cicero staat voor het verlenen van kwalitatief hoogstaande zorg en diensten aan bewoners van de zorgcentra, dagvoorzieningen en bij mensen thuis. Bovendien biedt Cicero revalidatiezorg op diverse locaties. De organisatie is innovatief in het gebruik van nieuwe technologieën, zoals domotica, waarbij de techniek steeds wordt beschouwd als een middel ter ondersteuning en verbetering van de zorgverlening aan de cliënten. De wens om te leren en te experimenteren loopt als een rode draad door de organisatie, altijd met als doel om de zorgverlening te optimaliseren.

http://www.cicerozorggroep.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
St. Brigidasteeg 3
6441 CR
Brunssum
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.