Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Turtle Beach VFX - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting Wielewaal Stichting Wielewaal Professionele diensten
Strix Lease Service Strix Lease Service Professionele diensten
Tuyu Tuyu Professionele diensten
Viewpoint Productions Viewpoint Productions Professionele diensten

Turtle Beach VFX

Professionele diensten (Sociale economie)

Turtle Beach VFX is een Nederlands visual effects bedrijf. Het bedrijf staat bekend om het creëren van digitale beelden voor speelfilms, reclame, tv-series, muziekvideo’s en corporate films.

Turtle Beach is gespecialiseerd in visuele effecten, green screen en kleurcorrectie. Het beschikt ook over een ruime studio voor chromakey green screen shots. Turtle Beach produceert opnames in zowel 2D en 3D stereo met in-house Red Epic Dragon 6K camera's & ATOM 3D stereoscopisch systeem om de hoogst mogelijke kwaliteit beelden te leveren. Turtle Beach doet alles van conceptadvies, storyboards, opnemen en editen, tot aan postproductie, correctie en uiteindelijke aflevering.

http://www.turtlebeach.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Zwarte Woud 226
3524 SL
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.