Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Stichting Kempenhaeghe

Zorg (Sociale economie)

Kloostervelden is een unieke woonwijk midden in de natuur. Het dorpse karakter, de natuur en ruimte zijn kenmerkend. Op het terrein bevinden zich het monumentale klooster "Providentia" met Kapel en een karakteristieke boerderij. Deze plek ontwikkelt zich tot een levendige woonwijk, waarin mensen met en zonder beperkingen samen wonen. Het Kempenhaeghe instellingsterrein wordt herontwikkeld om de levendigheid en gezelligheid terug te brengen in het leven van de bewoners, die vaak erg geïsoleerd en eenzaam waren. Door het terrein opnieuw in te delen, met verspreid gelegen kleinschalige zorgwoningen, wordt het voor de 178 Kempenhaeghe bewoners mogelijk om in één straat te wonen met nieuwe buren. Zo maken ze onderdeel uit van een echte leefomgeving.

http://www.kempenhaeghe.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Sterkselseweg 65
5591 VE
Heeze
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.