Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Streekpark Klein Oisterwijk - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Streekpark Klein Oisterwijk

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Streekpark Klein Oisterwijk is het eerste streekpark in Nederland. Het park heeft als doel om de streek te laten beleven, zowel op het park zelf als daarbuiten.

Het Streekpark is een klein landschappelijk gebied, gelegen tussen de uitgestrekte Oisterwijkse bossen en vennen en het natuurgebied de Kampina. Op het park is tussen de vennen een natuurspeeltuin aangelegd met daarbij een fruitboomgaard en kruidentuin.

Hier is ook de entree van het streekpark gerealiseerd met daarbij de receptie, winkel en het streekcafé. De entree van het park is ook de entree tot het Groene Woud en de Oisterwijkse Bossen, en vervult de rol als bezoekerscentrum en Natuurpoort.

http://www.kleinoisterwijk.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Oirschotsebaan 6
5062 TE
Oisterwijk
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.