Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Eco Tijink - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Donkers Donkers Biologische landbouw
Duijvendak Duijvendak Biologische landbouw
Eddy van Wijk Eddy van Wijk Biologische landbouw
Exploitatie Nz 27 Exploitatie Nz 27 Biologische landbouw

Eco Tijink

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Biologisch gemengd bedrijf met melkkoeien en vleesvarkens, midden in het Twentse landschap. Hier werken de boeren met veel passie aan de toekomst van het bedrijf en proberen zij een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Langevoortsweg 7
7468 RP
Enter

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.