Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Minhaj-ul-Quran International Netherlands - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting Minhaj-ul-Quran International Netherlands

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

Stichting Minhaj-ul-Quran NL is een veelzijdige islamitische organisatie, die zich in Nederland inzet voor het verspreiden van de boodschap van liefde, vrede en kennis. Dit doet de stichting door middel van humanitaire, educatieve, spirituele, culturele en maatschappelijke activiteiten. Voorbeelden van projecten zijn taalstudies, literatuurcursussen, vieringen van hoogtijdagen, culturele festiviteiten en anti-radicaliseringsseminars. De stichting is landelijk actief en internationaal vertegenwoordigd in de wereldwijde NGO Minhaj-ul-Quran International. De doelgroep is tweeledig: enerzijds de Pakistaanse migrantenfamilies en anderzijds multiculturele jongeren uit met name Zuid-Holland.

Stichting Minhaj heeft samengewerkt met het Clingendael Instituut, Leiden Universiteit, International Centre for Counter-Terrorism, Gemeente Den Haag en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Stichting Minhaj levert een duurzame bijdrage aan de maatschappij door te investeren in mensen en hun rol in de maatschappij, waarbij de nadruk ligt op emancipatie, verbinding en educatie.

https://www.minhaj.nl/

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Gabriël Metsustraat 138
2525 XV
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.