Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van NewFork - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Neleman Wijnen Neleman Wijnen Natuurvoeding
Oxxafood Oxxafood Natuurvoeding
Restaurant Bla Bla Restaurant Bla Bla Natuurvoeding

NewFork

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

NewFork is een fastservice ontbijt- en lunchconcept waarbij lekker, gezond, eerlijk en echt eten en drinken zonder kunstmatige toevoegingen in een stijlvolle setting aangeboden worden. Het assortiment bestaat uit sandwiches, wraps, salades, soepen en vers fruit. Het assortiment wordt op locatie vers bereid waarbij voornamelijk met locale leveranciers samengewerkt wordt. De eerste vestiging is aan de Coolsingel 141 in Rotterdam en is 7 dagen per week geopend van 07:30u tot 18:00u en in het weekend van 09:30u-17:00u.

http://www.newfork.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Coolsingel 141
3012 AG
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .