Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kontakt der Kontinenten - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
KIEM Innovations KIEM Innovations Professionele diensten
Kloosterboer Decor Kloosterboer Decor Professionele diensten
Kyotolease Kyotolease Professionele diensten
Lubbers Groenservice Lubbers Groenservice Professionele diensten

Kontakt der Kontinenten

Professionele diensten (Sociale economie)

Kontakt der Kontinenten is een conferentiehotel zonder winstoogmerk. Het conferentiehotel is een ontmoetingsplek voor wereldburgers. Iedereen is welkom, ongeacht afkomst, denkwijze of religie. Kontakt der Kontinenten Traning & Advies verzorgt in het kader van wereldburgerschap cursussen, trainingen en conferenties. De doelstelling is om mensen te interesseren voor mondiale vraagstukken, hen bewust te maken van hun wereldburgerschap en om hen te bewegen een bijdrage te leveren aan een meer duurzame en rechtvaardige samenleving.

In het kader van de doelstelling ontvangen organisaties met een maatschappelijke doelstelling en NGO’s in de weekends korting op het verblijf.

http://www.KontaktderKontinenten.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Amersfoortseweg 20
3769 AS
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.