Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gezondheidscentrum De Singel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Gemeente Katwijk Gemeente Katwijk Duurzaam vastgoed
Groningen, GasTerra Groningen, GasTerra Duurzaam vastgoed
Haarlemmerstraat Haarlemmerstraat Duurzaam vastgoed

Gezondheidscentrum De Singel

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Gezondheidscentrum De Singel bevindt zich in het zakelijk-expressionistische pand (1924) aan de Lusthoflaan in Leiden, dat jaren als school dienst heeft gedaan.

In 2014 is het pand hoogwaardig aangepast volgens de laatste standaarden in de zorg. Nu kunnen patiënten, zorgverleners en buurtbewoners genieten van de moderne eigenschappen in combinatie met een monumentaal karakter. Bovendien is er extra geïnvesteerd in duurzaamheid, zoals isolatiemuren, monumentaal isolatieglas, warmtepompen en ventilatiesystemen.

http://www.desingelzorg.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Lusthoflaan 2
2316 JA
Leiden
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.